Најновије

ВРЕЛА АКЦИЈА УСРЕД БЕЛА ДАНА: Ђексон и Андријана се нису обазирали на камере! (ВИДЕО 18+)

Репер и члан бенда Куртоазија, Немања Ђерић Ђексон у Задрузи је био са више девојака, па су га тако сви прогласили женскарошем. Међутим, од почетка ријалитија истицао да је потајно заљубљен у младу Пинкову звезду из Пожеге, Андријану Радоњић.

Ђексон и Андријана (фото: јутјуб)

После седам месеци удварања певачица је поклекла пред шармом Ђерића, па се упустила са њим у љубавну романсу коју су многи осудили. Први међу негативним критичарима њихове везе је био Душко Радоњић, Андријанин отац, који је у више налета наглашавао да није задовољан зетом.

Иако интимних односа, како они тврде, до сада није било, све се више чини да Радоњићева неће издржати до краја ријалитија и да ће се препустити страстима пред камерама. Афера "хотелски кревет" пратила их је прошле недеље, а они су се на све могуће начине бранили да није дошло до онога што сви очекују.

Данас у поподневним часовима голупчићи су се осамили у соби и уживали љубећи се страствено припијени једно уз друго. Ово је опет потегло питање њихових интимних односа, а верујемо да ће се до 20. јуна искристалисати читава помпа која се подигла око ово двоје задругара.

ОВДЕ погледајте како је врела била претходна ноћ. 

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА