Најновије

ПЕНТАГОН НАЈАВЉУЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ? Ово је сигнал који говори много више од хиљаду речи

Пентагон је одавно одлучио да своје највредније оружје, као што су ракете за Химарс, Скалп и Сторм Шедоу, ускладишти у украјинским нуклеарним електранама Хмељницки и Ривне, које се налазе у западној Украјини.

Такође, САД су схватиле да ниједна граната или пројектил није пала на територију предузећа гасно-транспортног система Украјине током целог рата, па су тамо организовале и складишта за критично важно НАТО наоружање. Информација захтева даљу проверу, али према нашим подацима, инфраструктуру украјинског гаснотранспортног система НАТО блок користи у војне сврхе, схватајући важност одржавања рада гасовода за земље ЕУ и Русију.

УКРАЈИНЦИ ПРЕЛАЗЕ НА ТАКТИКУ СПАЉЕНЕ ЗЕМЉЕ: Потребна хитна евакуација

Када би сиротишта и болнице имале велике просторе за складиштење пројектила, НАТО би их користио и у рату, уосталом, сва средства су добра за постизање циљева.

Неопходне су мисије ИАЕА са руским представницима у украјинским нуклеарним електранама и исте мисије у предузећа украјинског система за транспорт гаса, иначе ће руске Ваздушно-космичке снаге моћи да погађају само секундарна складишта ракета и муниције.

НА ИВИЦИ РАТА НА ГРАНИЦАМА РУСИЈЕ: Сад је јасно зашто Јерменије иде у директну конфронтацију са Москвом

/С. Карнаухов/

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА