Најновије

САКРИЛИ ИСТИНУ ЗБОГ МОГУЋЕ ПАНИКЕ: Након слетања на Месец Армстронг послао шокантну поруку коју је НАСА цензурисала

Иако звучи као сценарио научнофантастичног филма, све више се говори о бројним тајним извештајима и транскриптима између главног НАСА центра и првог човека на Месецу, астронаута Нила Армстронга.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Занимљиви детаљи о томе с чиме су се чланови космичког програма наводно суочили на Месецу потичу из интервјуа неименованог професора и Армстронга који је настао на једном на НАСА симпозијуму, пише портал "100посто".

У том разговору професор испитује астронаута шта се на експедицији стварно догодило, на шта му он одговара: "Било је невероватно… Наравно, одувек смо знали да постоји могућност… Чињеница је да смо били упозорени. Никада није било неких питања о свемирској станици или граду на Месецу."

На професорово питање како то мисли да су били упозорени, Армстронг одговара: "Не смем улазити у детаље, али могу рећи да су њихови бродови били далеко супериорнији у односу на наше, и по величини и по технологији. Били су велики и претећи."

У тајним извештајима, како је рекао физичар и професор математике са Универзитета у Москви Владимир Азхазха, постоји много интервјуа и докумената који указују да је могуће да су се "Аполо" астронаути заправо суочили с ванземаљским бићима и НЛО-има када су истраживали површину Месеца.

- Нил Армстронг пренео је поруку контроли мисије да су их два велика, тајанствена објекта посматрала након што су слетели на Месец. Али његова порука се никада није чула у јавности, јер ју је НАСА цензурисала - казао је он.

Према речима бројних извора, Армстронг је тврдио да су ванземаљци били присутни на Месецу и да је астронаутима наређено да оду, а многи истраживачи НЛО-а тврде да су чак снимљене чудне структуре и грађевине и сви детаљи пријављени контроли мисије, која је намерно цензурисала информације у циљу спречавања хаоса и панике међу становницима планете.

Прочитајте ОВДЕ на шта је то осуђен Јадран?

Извор: 100posto.hr/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Коначна истина о слетању на Месец.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА