Најновије

ЗАГРЕВАЊЕ ЈЕ ПРЕВАРА?! Ускоро ће се Трампова глава топити на Арктику (ВИДЕО)

Када је Доналд Трамп изабран за председника изјавио је да глобално загревање не постоји и да је то чиста превара. Да би схватио озбиљност климатских промена које и сами осећамо на кожи, научници су решили да шефу Беле куће отворе очи и једном заувек зачепе уста.

Трамп (Фото: donaldjtrump. com)

Да би доказали глобално загревање покренут је пројекат "Trumpmore".

Финска невладина организација "Melting Ice" планира да наручи израду 35 метара високе и 20 метара широке скулптуре лица Доналда Трумпа уклесане у гребен у арктичком појасу, како би показали да се климатске промене заиста догађају.

Попут лица бивших председника САД-а уклесаних у планини Рашмор, Доналд Трумп ће имати своје лице уклесано у арктички гребен, који ће се с временом отопити.

Лице Доналда Тумпа уклесаваће кроз 4 недеље најбољи стручњаци клесања леда из Финске и Монголије. 

Глобално загревање једна је од најважнијих тема данашњице, ипак још увек постоје људи који сумњају у ту појаву. Овим пројектом иницијатори желе изградити споменик за све оне који сматрају да глобално загревање није велики проблем који се сваким треном погоршава, тако што ће сви моћи да виде којом се брзином уклесано лице отапа.

Порошенко позвао ЕУ да се изради „заједнички приступ“ за заустављање пројекта „Северни ток 2“. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА