Најновије

ПИЛЕТИНА СА СЛАНИНОМ И РУЗМАРИНОМ! Укусан ручак

Брзо се припрема, пикантно и веома укусно јело.

Пилетина у сланини (Фото: Кулинарка)

Састојци:

4 кашичице белог лука у праху 

4 пилећа филеа

4 гранчице рузмарина

4 велика режња сланине (или 8 мањих) 

со, бибер

Припрема:

1. Бели лук у праху поспите по пилетини и посолите и побиберите по укусу. Преко пилетине ставите гранчицу рузмарина, па прекријте сланином. Увијте ролницу и причврстите чачкалицом.

2. Пилетину пеците у тигању или на роштиљу око 8 минута са сваке стране, или док се месо добро не испече.

Рецепт за савршену пасту са пилетином погледајте ОВДЕ.

Извор: Ствар укуса

Бонус видео

Пилетина са сланином на посебан начин

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА