Најновије

САМО 3 ПОСТО ЉУДИ ИМА X НА ДЛАНУ, ИМА ГА И ПУТИН! Да ли сте и ви међу њима? Ево шта то значи...

Да ли сте знали да само 3% људи има X слово на длану? Сазнајте шта значи и какав утицај има на вашу личност и будућност!

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Читање са длана постоји од давнина. Од читања ваше природе, каријере и љубавног живота, ове линије откривају много више него што мислите.

Када већ говоримо о томе, Александар Велики је био љубитељ читања са длана.

Ово га је толико фасцинирало да је научио и почео сам себи да чита линије на длану.

Верује се да су први "предсказивачи судбине" представљени у Индији, од стране Махаришија Валмикија. Он је чак написао књигу на ту тему, коју је поделио са остатком света.

Не само да је Александар Македонски читао са длана већ су сви његови потези били у складу са линијама на длану. Речено је да нико никада није имао линије на длану као он, иако не постоји чврст доказ.

Такође је речено да је Александар имао слово "X" на длану, што га је чинило другачијим од других. Такође се верује да само 3% популације има слово "X".

Спроведена су истраживања на технолошком универзитету у Москви на тему мистериозног слова "X" и како то утиче на судбину индивидуалца.

Након проучавања различитих случајева, они су дошли до закључка да људи који поседују ово слово на длану имају способност да буду вође или да имају јединствене вештине које чине да се истичу.
Друге личности, поред грчког цара Александра Великог, такође су имале "X" на длану: некадашњи амерички председник Абрахам Линколн и руски председник Владимир Путин.

Људи који имају "X" су најпаметнији, имају велики коефицијент интелигенције и знање без премца. Они могу да вам опросте, али засигурно не заборављају оно што је урађено

Такође, ови људи су најјачи људи са много среће и способностима да се обликују према ситуацији. Они су једна посебна врста.

Шта је истина у „истини“ америчких тајних служби о Титу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Novi.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мали број људи има ову линију на длану

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА