Најновије

Ево како да решимо проблеме и сазнамо дубљи смисао свега!

"Небо је знало моје име" је књига која даје одговоре на сва она питања која нас муче, али и дубљи осврт свега што нам се дешава.

Фото-Вулкан

Замислите ову књигу као духовни позив који ће вас повезати с делом небеса у вашем срцу. Можда чезнете да негде припадате, јер сте одувек осећали да сте помало ван овог света. Можда дубоко жалите због губитка вољене особе, или посла, можда сте се изборили с трауматичним распадом везе. Можда покушавате да изађете на крај са стресом, зависношћу, депресијом, недостатком самопоштовања. Можда и немате никакве проблеме, само сте стигли до тренутка када желите да сазнате дубљи смисао свега.

Ова књига не говори само о чудесним тренуцима, или онима који су толико необични да нема никакве сумње да су небеса проговорила, јасно и гласно. Реч је и о мање очигледним начинима на које нам небеса могу дошапнути нешто кад се осећамо несхваћено, невољено и усамљено. Отворите ум и срце и то ће вам помоћи да схватите да вас небеса дозивају непрекидно и неприметно. Дозивају вас и сада, док читате ове речи.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА