Најновије

Марк Леви и његови романи у домаћим књижарама на општу радост читалачке публике!

Марк Леви, аутор најчитанијих француских романа на свету, више је од успешног писца, он је друштвени феномен. За осам година продато је 20 милиона примерака његових књига, које су преведене на више од 40 језика. Код нас је привукао пажњу читалаца романом „Све што смо прећутали“, а од суботе 14. јула у свим књижарама Делфи, појавиће се његов роман „А ако је то ипак истина“.

Фото-Лагуна

Ово је Левијев први роман који му је донео велики успех у свету и награду „Гоја“, а Спилберг је по њему снимио филм „Као у рају“. Ова запањујућа љубавна прича изазива нас да промислимо о суштини романтичног односа и нашој бескрајној жељи да верујемо.

Шта бисте помислили кад бисте у свом плакару пронашли жену, која се још и изненади што можете да је видите? Која се појављује и нестаје кад год пожели и тврди да је у дубокој коми на другом крају града? Да ли бисте јој поверовали и сами закорачили у невероватну авантуру? Јер, шта ако је то ипак истина?

О томе размишља Артур, млади архитекта из Сан Франциска, кад открије Лорен у свом стану.

Артур је једини који може открити Лоренину тајну, једини ко може да је види, чује и разговара с њом. Када доктори одлуче да је искључе са апарата, што би уништило чаробни однос који су Артур и Лорен развили, он мора да нађе начин како би је спасао. Јер, уосталом, једино њена љубав може спасти њега.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА