Најновије

ВУЧИЋ ОПЕТ ПРЕБАЦУЈЕ ОДГОВОРНОСТ: О будућности Србије одлучиваће грађани

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Врњачкој Бањи да ће дати све од себе да реши проблеме који постоје 100 година и најавио да ће о будућности Србије одлучивати грађани

Вучић (фото: Јутјуб)

Вучић је, обраћајући се грађанима Врњачке Бање поводом 150-те годишњице туризма у том граду, казао да имамо велики посао да решавамо - проблем генерација.

„Да ли ћемо да успемо у свему томе, остаје да се види. Тешко је ухватити се у коштац са косвоским чвором. Неки ће рећи да не ваља шта год да урадимо, али ако оставимо овако само ћемо да крваримо сваки дан и да губимо”, тврди он.

Рекао је да нећемо бити кукавице, већ желимо да будемо храбри и да проблеме не остављамо нашој деци.

Указао је да нема поверења у „оне из Приштине и оне који су им у послу разарања Србије помагали, али да то не значи да неће да се бори и дати све од себе да тај проблем реши”.

„Од вас ћемо тражити коначну пресуду да донесете, а даћу све од себе, јер мени није циљ да постанем богат за време мандата. Хоћу да решим проблеме грађана Србије који постоји стотину година”, рекао је Вучић.

Истакао је да ће грађани да одлуче може ли Србија у будућност или не.

„Многи су ликовали и радовали се када смо кренули у фискалну консолидацију очекујући да пропаднемо, да као Грчка смањујемо 15 пута плате и пензије. Сада када ћемо имати највеће пензије и плате икада, показаћемо да смо умели да гледамо у будућност, верујемо у тешке мере, а не лака решења”, подвукао је он.

ОВДЕ погледајте како нам власт удара по џепу да нахрани све страначке кадрове које је запослила.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић о Косову и Метохији некада и сада

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА