Најновије

БИЋЕ ОДУШЕВЉЕНА ВАШИМ СПОСОБНОСТИМА: Мушкарци, припремите себе за дужи и бољи секс!

Драги мушкарци, ако сте икада патили од еректилне дисфункције или преурањене ејакулације, нарочито када вам је било најпотребније да добро обавите посао, знате какав је осећај у питању.

Илустрација (Фото: Pixabay)

Да ли желите да сексуални живот претворите у нешто што сте одувек желели? Желите знати да ли ћете увек моћи да сексуално задовољите своју партнерку? Нема више потребе да се ослањате на изговоре као што су: “ извини, мислим да сам превише попио”, или “нисам расположен вечерас”, време је да ојачате свој пенис за дужи и бољи секс и чвршћу ерекцију. Да ли је то могуће? Наравно да јесте!

У зависности од јединствене генетике, мушки полни орган се састоји од 30-60% онога што је познато као ткиво глатког мишића. И баш као и друге врсте мишићног ткива, може се повећати, или смањити, у зависности од тога како га користите.

Шта треба да престанете да радите

Са неколико једноставних промена у свом начину живота, можете постићи снажније и дуже ерекције, и ојачати ваш пенис за будуће сексуалне активности:

1. Уклоните стрес из свог живота

Стресни начин живота погађа увек тамо где сте најосетљивији. Повећан ниво кортизола у вашем телу утиче на пад тестостерона и сексуалне жеље. Хитно уклоните све стресоре које имате у свом животу! Да ли вам стварно треба толико сати прековременог рада? Или сте сигурни да можете уклонити умор само кафом или енергетским напицима? Што будете опуштенији и боље избалансирате животни ритам, то ће вам бити боље у целини, а повећаће се и ваша сексуална функција и жеља. Додајте уз то и неку врсту интензивних тренинга, и ваше тело и ум ће вам бити захвални за то.

2. Ограничите гледање порнографије

Огроман број клиничких студија су доказале чињеницу да прекомерна употреба порнографије негативно утиче на вашу ерекцију и способност узбуђења са вашом партнерком у свакодневном животу. Дакле, ако стварно желите да поправите вашу сексуалну функцију, смањите или избегавајте порно филмове, и видећете током наредних неколико недеља да се ваша еректилна снага повећава.

3. Смањите журбу ка врхунцу

Понекад је брзина невероватна ствар, али ако је ваш начин сексуалног задовољства трка до што брже до ејакулације, морате вежбати лаганији ритам и додатно се опустити како би секс дуже трајао. Пробајте да медитирате или радите јогу како бисте опустили ум и тело, и резултати ће постепено доћи.

4. Почните да користите сопствену машту

Људи су уопштено свесни нивоа претварања у обичним филмовима, али оно што мушкарци често не знају и не схватају да је и порно индустрија такође само представа. Да ли стварно очекујете да бисте требали имати секс четири, пет сати без икаквих прекида? Изузетно нереално размишљање. Потпуно је природно правити паузе током секса. Не размишљајте да је то знак слабости само зато што монтиране сцене у оваквим филмовима изгледају као да трају сатима. Пробајте да поново користите вашу личну машту за сексуално узбуђење, и тако ћете поново навићи ваше тело да реагује на ваше мисли и личну сексуалну узбуђеност. Што више имате свести о томе колико је ваш физички ниво узбуђења, имаћете већу контролу над својом ерекцијом.

5. Радите Кегелове вежбе

Кегелове вежбе представљају савијање, тј. грчење и опуштање мишића који заустављају проток урина- често се називају и мишићима карличног дна. Ове вежбе представљају одличан начин да се поново повежете са својим гениталијама, јер смо у свакодневном животу често искључени од наше сексуалности, да нас чак и фокусирање на неколико оваквих лаганих вежби подсећа на то да смо сексуална бића. Пробајте ове вежбе неколико седмица, са постепеним повећањем нивоа тежине (већи број понављања, или дуже задржавање), и бићете на путу до јаче ерекције за кратко време.

Које су жене најбоље љубавнице прочитајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Балканац ухватио жену у превари са старијим мушкарцем, а онда јој се брутално осветио!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА