Најновије

МИША ВАЦИЋ: Ko год би издао Косово тај би постао државни непријатељ и народни непријатељ (ВИДЕО)

Гост емисије "Тема" био је председник покрета Српска десница Миша Вацић који је говорио о подршци коју је у неким тренутцима давао актуелној власти, шта је за њега црвена линија по питању Косова и Метохије, зашто треба прекинути и поништити преговоре у Бриселу и шта су они донели Србима у Покрајини и другим важним темама.

Миша Вацић (Фото: HelmCast)

Вацић је рекао да је разочаран што се у Србији одржавају геј параде и што је премијер Ана Брнабић, као и да се у власти налазе многи чију би смену желео. Он је рекао да  од читаве Владе Србије постоје само три министра за које сматра да обављају свој посао како треба.

Он је рекао да би пристао на поделу Косова и Метохије, ако би Србима добила и Републику Српску, а да би пристанак на мање од тога значио издају.

- Ko год би издао, макар био мој отац, мој син, неко мени најближи или Александар Вучић, тај би постао државни непријатељ и народни непријатељ – објаснио је Вацић.

Он је рекао да познаје Александра Вучића и да верује да он неће издати Косово. Вацић је осудио најаве издаје и рекао да треба подржати државу како би ојачали позицију око Косова и Метохије.

Вацић у емисији износи бројне оптужбе на рачун дела власти, указује на пропусте Канцеларије за Косово и Метохију, критикује поједине опозиционе партије.

У емисији је вођена и дискусија ко је више погоршао положај Срба у покрајини, ДС или СНС, да ли је Путин подржао Вучића на изборима или не, да ли грађани имају право блокадама улица да се боре против власти, колико су актуелни министри способни итд.

Погледајте целу емисију:

Шта Марко Јакшић каже о потезима Александра Вучића на Косову и Метохији сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да ли је полиција злоупотребљена у сламању незадовољства грађана против власти?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА