Најновије

"ЂАВОЉИ ДАХ":Ово је најопаснији сладолед на свету! Морате бити пунолетни и потписати сагласност да бисте га пробали! (ВИДЕО)

Сладолед назван „Респиро дел диаволо“ или „Дах ђавола“ направљен је од паприка „Каролина рипер“, а јачина је процењена на 1.569.300 сковила, што значи да је 500 пута љући од табаско соса.

Најопаснији сладолед на свету (Фото: Јутјуб)

Овај сладолед је толико љут да морате да имате више од 18 година да бисте га пробали, али и да потпишете уговор који угоститеља ослобађа одговорности у случају здравствених компликација које могу да настану.

Шкотски кафић "Алдвич" и њихов популарни салон сладоледа одлучили су својим муштеријама да понуде оно што сматрају најопаснијим сладоледом на свету. С обзиром на то да конзумација овог сладоледа може да проузрокује повреду, болест или губитак живота, њени конзументи морају да буду пунолетни, и да пре пробања потпишу уговор којим ослобађају угоститеља од одговорности за могуће последице.

Колико је овај сладолед љут говори и чињеница да запослени при руковању њиме морају да носе рукавице

Како би уопште дошли у позицију да пробате наведени сладолед, морате да имате минимално 18 година. Чак и ако прођете тест за одрасле, мораћете да потпишете документ о одрицању одговорности ако нешто пође по злу након што пробате спорни сладолед. Потписом овог документа пристајете на ризик од телесних повреда, болести, али и могуће смрти.

Власник рецептуре сладоледа „Ђавољи дах“ тврди да је баршунасти црвени сладолед чак 500 пута пикантнији од најљућег Табаско соса. Припремљена паприка који се користи у сладоледу долази у невероватних 1.569.300 јединица љутине по Сковилеовој лествици јачине паприке.

Припрема и све везано за тај сладолед толико је вруће да особље мора да носи рукавице при руковању сладоледом. Иако није познато шта се све налази у рецепту наведеног сладоледа, власници салона кажу да оригинална рецептура потиче из давне 1936. године.

Пикантна храна подиже ниво тестостерона

Ако сте један од оних који не разумеју зашто би неко морао поднети тако зачињено јело, нисте сами. Недавно објављена студија сугерше да мушкарци који једу пикантну храну могу имати више нивое тестостерона, док друга студија сугерише да мушкарци конзумирају такву храну због изазивања пажње, али и узбуђења.

Без обзира на то да ли тражите узбуђење или желите некога да импресионирате, једењем овог сладоледа засигурно ћете доћи до жељеног резултата. Осим тога, пикантни сладолед врло је јефтин. Власници салона сладоледа казали су да исти неће да кошта више од „обичних“ сладоледа.

Прочитајте ОВДЕкоје је то омиљено Путиново јело.

Извор: Блиц
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА