Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА АРКАНОВОГ ПРСТЕНА: Жељково злато је пропутовало свет, а проклетство је стигло сваког ко га је после носио!

Жељко Ражнатовић је био један од најбогатијих људи у Србији. Наводно, бавио се пекарством и имао једну пекару и фудбалски клуб, али његов бизнис се простирао далеко више од тога.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Временом се удао за најпопуларнију певачицу. Своју моћ је хтео да представи куповином једног скупог прстена од злата који је носио само у ретким приликама. Директно из Француске је поручио прстен невероватног рада. Нико није сазнао колико је он заправо тежак, али дијаманти на њему, величина, сјај... 

Свако ко се тада налазио у његовом присуству, није могао да скрене поглед са тог прстена.

- Једном је Жељко кренуо на пословни састанак, назовимо га тако, са једним угледним страним бизнисменом. Ставио је тај прстен, јер је посао био крупан и значајан, хтео је да покаже своју моћ. Бизнисмен је одбијао његове предлоге и није хтео да сарађују. Онда му је Аркан конкретно рекао: слушај, ако не буде како сам рекао, прстен који константно гледаш на мојој руци, забићу ти у ду*е. И то озбољно мислим тако. Наравно, добио је услове које је желео - изјавио је Жабац једном приликом, који се често тих година налазио у Аркановом друштву.

После његове смрти, прстен је наводно нестао. Многи су мислили да је Цеца крива за његов нестанак, али се после пар година појавио у Италији. Наводно, приликом једне рације полиције у Италији, ухваћена је крупна зверка, један од вођа сицилијанске мафије. Приликом хапшења, незгодно је скочио са зграде док је бежао од полиције и сломио врат. Прстен је предат италијанској полицији, али је убрзо нестао из складишта где се скупљају овакви докази.

Следећи пут, прстен је виђен у Русији, када је један бизнисмен, да не кажемо мафијаш, настрадао приликом вожње свог Порше Кајена. Прстен је полиција регуларно вратила његовој породици, која га је касније продала на аукцији једној реномираној руској антикварници. И даље је носио свој пун сјај, али његова прошлост је била мало позната. Сви су крили да је његов први власник мафијаш из Србије.

Антикварница у Русији је врло брзо изгорела, а прстен никада није више пронађен. Да ли се претворио у пепело или је просто нестао у некој крађи коју је покривао пожар, можда сазнамо у наредним годинама које долазе.

Остаје и питање како се прстен нашао у Италији, а потом како је украден из складишта полиције. Поготово је интересантно, како је завршио у далекој Русији.

Којим је оружјима искасапљена Јелена Марјановић погледајте ОВДЕ. 

Извор: Politika-expres

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Михајло Улемек - Аркан је био прави вођа, такав се рађа једном у сто година! 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА