Најновије

Не пропустите трибину Лагуниног књижевног клуба: Подсетите се добрих времена и разговарајте о бестселеру "Седам сестара"!

Четрдесет друга трибина Лагуниног књижевног клуба биће одржана у петак, 3. августа од 18 сати у књижари Делфи у СКЦ-у, а за тему ће имати прву књигу бестселер серијала Лусинде Рајли „Седам сестара“.

Фото-Лагуна

О књизи ће говорити Драгана Ковачевић, новинарка Радио Београда и Марија Гојковић, списатељица.

Реч је о амбициозној саги у седам наставака, епској одисеји која прати авантуре шест усвојених сестара, младих жена жељних да открију тајне свог порекла. Инспирација за ову причу произашла је из ауторкине опчињености Плејадама, чувеним сазвежђем, познатим и под именом Седам сестара. Ове величанствене књиге су засноване у  највећој мери на митологији која се односи на познато сазвежђе, са мотивима који се понављају и интригантним анаграмима.

Романи доносе причу поткрепљену историјским подацима, веома мудро уплетеним у заплет који ће вас дирнути док пратите драматичне животне приче шест веома различитих сестара Д'Аплијез, док је седма сестра и даље необјашњиво одсутна.

У првој књизи из серијала, под насловом „Седам сестара“, Маја д’Аплијез и њених пет сестара окупљају се у дому њиховог детињства Атлантиди – бајковитом, изолованом замку на обалама Женевског језера – након што су им јавили да је преминуо њихов вољени отац, тајанствени милијардер когq оне зову Тата Солт. Он је Мају и све њене сестре усвојио док су још биле бебе и сада је свакој од њих оставио у наследство мучан траг који води до њиховог правог порекла. Мају је њен траг одвео преко света, у Бразил, до трошне палате у Рио де Жанеиру. Стигавши тамо, почиње да саставља делиће своје животне приче…

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА