Најновије

Сваки дан разговарате о овој теми? Онда сте у срећној вези

Добра комуникација најважнији је сегмент добре љубавне везе. Парови би требали отворено комуницирају о свему, а једна специфична тема доказ је праве интимности.

Љубавници у колима (илустрација: јутјуб принтскрин)

У вези би нам требало бити довољно пријатно да се без проблема можемо партнеру поверити о најинтимнијим детаљима. Већина људи мисли како је секс најинтимнија тема за разговор коју многи парови често избегавају, али истина је ипак другачија.
Истраживања су показала да је на првом месту листе тема за избегавање - пробава.
 
Тачније, парови који се не сраме редовно и отворено разговарати о својој пробави достигли су највиши тачку интимности у љубавном односу, што значи да су начелно срећнији од осталих парова. Везе су пуне малих или великих 'неугодњака', али разговор о једној од елементарних људских потреба не би се требао сматрати непријатним или пак непожељним.
 
Мушкарци су склонији комуницирању својих основних потреба док су жене те које често скривају одлазак на ве ће од својих партнера.
 
Седам година сам у браку, а укупно сам са својим супругом 10 година. Мислим да сам барем првих пет свакодневно пуштала воду из чесме или појачавала радио кад год сам ишла у ве це. Наравно, он је увек био слободнији по том питању. Увек ме обавести када му нешто лоше седне на желудац, а обавезно добијем извештај након одласка на ве це. Онда сам се и ја полако опустила, схватиш да нема смисла срамити се основних потреба у властитом дому , испричала је читатељка портала "Задовољна".
 
Ако вам партнер поставља ово питање планира да вас превари, више сазнајте ОВДЕ.
 
Извор: zadovoljna.dnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mилица открива како је смршала 8 килограма.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА