Најновије

ПРЕМИЈЕРА КОЈА СЕ НЕ ПРОПУШТА: ТХЦФ вечерас на Freestyler-у

Култни реп састав ТХЦФ наступиће вечерас, среда 4. јул, на популарном престоничком сплаву Freestyler!

ТХЦФ (Фото: Јутјуб)

Присутни ће имати јединствену и ексклузивну прилику да премијерно уживо чују нови хит сингл “Улице сам љубио”који је за свега неколико дана овладао регионом, али да уживају у мега хитовима који су обележили период иза нас. 

Као датум првог наступа састава ТХЦФ наводи се 4. април 2003. године. Таленат ових младића убрзо су препознали медији, али и људи из музичке индустрије, па су тако ТХЦФ већ 2004. године објавили свој први албум “ТХЦ ла Фамилија 1” за етикету Басивитy.

Уследили су наступи на фестивалу Еxит, а бенд је наступио и као предгрупа 50 Центу на његовом београдском концерту. Рад на свом другом студијском издању “Мајмун Иџуо” бенд је започео 2008. године, а са овог албума издвајају се песме “Тренерка стил”, “Опек’о сам се” и друге. Албум“ТЦХФБ”, на којем је бенд сарађивао са Шкабом из бенда Београдски Синдикат, излази 2012, а ТЦХФ исте године наступају као гости на великом концерту Београдског Синдиката у Комбанк Арени. После више од 10 година рада, ТЦХФ заузимају важно место на домаћој реп сцени, а бенд је снимио и званичну химну кошаркаша пред њихов одлазак на светско првенство у Шпанији. ТХЦФ су почетком 2014. објавили свој трећи званични студијски албум под називом“ТХЦФ је више од репа”, а њихов наступ на сплаву Freestyler заказан је за среду  4. јул тачно у поноћ!

Шта можете видети на Фестивалу јапанске културе који почиње сутра у Београду сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Југ Србије предњачи у тргичним мистеријама.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА