Најновије

МУШКАРЦИ, ПАЖЊА: Ево које жене су најбоље љубавнице!

Многа истраживања су показала да жене са годинама стичу сексуално самопоуздање, те даме које су у ушле у четврту деценију се сматрају најбољим љубавницама. Осим тога, постоје и још неке карактеристике које одређују фаталну жену, пуну емоција и страсти.

Илустрација (Фото: beeg)

Она прихвата своје тело

Док младе девојке у радним двадесетим годинама сваки дан гледају себе у огледалу, траже сваку ману и углавном су незадовољне оним што виде, даме у тридесетима достижу зрелост која утиче и на акцију у кревету. Она је остварена, свесна је својих квалитета и прихвата своје тело - па чак и јасно видљиве недостатке. Управо због тога, опуштеније су у кревету и јасно до знања стављају партнеру шта воле, а шта не.

Има велику сексуалну снагу

Просечна жена до своје тридесете године вероватно промени неколико сексуалних партнера. Самим тим, осим основних поза, она је овладала љубавним вештинама које јој пријају, а то задовољство ће и те како осетити њен партнер.

Комуникација

Како постају свесније свог тела, жене са годинама стичу сопствене погледе о сексуалним односима. Самим тим, више не доживљавају секс као табу тему, те су спремне да са својим партнером разговарају о темама из спаваће собе. Ово је веома важно, јер некад кроз искрену и конструктивну комуникацију може да се унапреди сексуални однос међу паровима.

Ужитак

Жена у тридесетим годинама нема жељу за доказивањем у кревету, већ јој је најважнији ужитак. Она ће отворено показати шта јој прија, те партнеру ставити до знања шта тачно треба да ради. Очекивано, она ће незаборавно вече приуштити и свом изабранику - довољно је само да кажете своју жељу.

Привлачност

Док се девојке углавном труде да заведу мушкарца физичким изгледом, нешто старије даме у први план истичу свој интелект, али и професионалне личне успехе у животу. Оне су свесне својих квалитета, храбре су и тиме шармирају јачи пол.

Шта њена омиљена поза у сексу говори о њој прочитајте ОВДЕ.

Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Млади пар имао жесток секс пред пуном плажом

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА