Најновије

СТРАШНО! Шиптарска мафија платила Бриху огромну суму да избаци Србе са Мондијала! (ФОТО)

Феликс Брих је најнепопуларнија личност у Србији у последње две недеље, што нимало не чуди јер је Немац драстично оштетио репрезентацију Србије против Швајцарске и практично избацио Орлове са Мондијала.

Немачки судија Брих показује жути картон Митровићу (Фото: РИА)

Да је Брих оштетио Србе, потврдила је и ФИФА која га је експресно послала кући, Немац је судио само меч Србија - Швајцарска, а појавиле су се одређене сумње да је примио новац да би "навлачио" за Швајцарце. На Бриховом рачуну одједном се појавило - два милиона евра!

Поједини медији сматрају да је Бриха директно купила - шиптарска мафија! На питање одакле му толико новац на рачуну, Брих није имао јасан, већ конфузан и сумњив одговор, што је само потврдило да ту нису чиста посла и да је врло могуће да је Немац, као својевремено његов земљак Роберт Хојцер, узео новац да би директно утицао на исход меча. Подсећања ради, Брих није свирао очигледан пенал за Србију после рвачког захвата двојице Швајцараца над Александром Митровићем, а уз то је Орловима делио картоне као конфете. 

Појавиле су се и информације да су људи из ФИФА све ово сазнали и да су, да би избегли скандал светских размера, експресно послали Бриха кући. Ипак, нису успели да заташкају случај, а остаје да се види да ли ће бити покренута озбиљнија истрага против Немца, који је после овога вероватно окончао судијску каријеру.

Прочитајте ОВДЕ распоред свих парова четвртфинала.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Митровић о суђењу Бриха: Срби су навикли на неправду

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА