Најновије

Спасић рекао Јанковићу да је шиптарски плаћеник! Јанковић питао Вучића да ли познаје наручиоце убиства Оливера Ивановића

Чланови Покрета слободних грађана поново су се окупили у парку испред зграде Председништва како би Александру Вучићу поставили питање ко је убио Оливера Ивановића. Испред Председништва био је и Сима Спасић председник Удружења киднапованих и несталих Срба са Косова и Метохије, који је ушао у вербални сукоб са Јанковићем и његовим присталицама.

Саша Јанковић и Сима Спасић (Фото: Јутјуб)

"Зашто се заклањаш иза унутрашњег дијалога, референдума и великих сила када је у питању решење проблема Косова. Да ли ће сви починиоци ратних злочина на Косову и албански и српски бити изведени пред лице правде и зашто се тога бојиш ти и твоји најближи сарадници на Косову са обе стране - и српске и албанске? Александре Вучићу познајеш ли особу која је наручила убиство Оливера Ивановића и да ли због тога истрага стоји у месту?", рекао је Саша Јанковић.

Сима Спасић из Удружења киднапованих и несталих породица са Косова и Метохије тражио је од Јанковића да одговори зашто је Предраг Гојковић убијен у његовом стану из његовог пиштоља и зашто је ћутао док је Оливер Ивановић био у затвору због наводних злочина и зашто није питао своје пријатеље Харадинаја и Тачија због чега је Ивановић убијен.

- Ти си албански плаћеник! Признао си независно Косово! Да мало имаш морала ти би отишао код Оливерове супруге да се извиниш што злоупотребљаваш његово убиство - поручио је преко мегафона Спасић Саши Јанковићу.

Погледајте ОВДЕ како је Милојко Пантић извређао Србе на ХРТ-у.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА