Најновије

Савршена књига за одмор, наставак светског бестселера: „Живот је лак, не брини“

У књижарама ће се у суботу наћи још једна савршена књига за одмор, „Живот је лак, не брини“ француске ауторке Ањес Мартен-Лиган, наставак светског бестселера „Срећни људи читају и пију кафу“.

Фото-Лагуна

Годину дана након што се вратила из Ирске, Дијан је ставила тачку на бурну везу са Едвардом, чврсто решена да започне нов живот у Паризу. Уз Феликсову помоћ наставила је да води свој кафе.

Управо у кафеу Срећни људи читају и пију кафу, својој мирној луци, она среће Оливјеа. Он је љубазан, брижан и, пре свега, разуме њено одбијање да поново постане мајка. Зато што Дијан зна да се никад неће опоравити од губитка ћерке.

Све ће, међутим, пореметити један неочекивани догађај, а Дијанина увереност да је донела исправне одлуке, за које се толико борила, распршиће се попут мехура од сапунице.

Хоће ли имати храбрости да крене другим путем?

Ањес Мартен-Лиган је први роман, „Срећни људи читају и пију кафу“, сама објавила. Књига је доживела велики успех и то само захваљујући препорукама књижара и читалаца. Прави феномен у издаваштву! Књига је објављена у чак 30 земаља. „Живот је лак, не брини“ је наставак, Дајанина дирљива прича, испуњена надом, која ће пробудити у читаоцима много емоција. Једноставно не можете остати равнодушни према жени чије је путовање толико драматично и необично, којој је живот све пружио а онда све узео, и која нема другог избора сем да се бори.

Стил је једноставан, књига је пуна оптимизма и брзо се чита. Роман је са француског превела Гордана Бреберина.

Клинички психолог Ањес Мартен-Лиган остварила је свој сан и постала списатељица. Објавила је четири романа. Живи у Руану у Француској.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА