Најновије

УСТАШКА НОГОМЕТНА ОЛУЈА: Да ли су Ђоковић и Милојко Пантић видели ову провокацију? (ВИДЕО)

Припадници Хрватске војске направили су спот подршке хрватским фудбалерима пред предстојећи меч против руске фудбалске репрезентације. У споту, као по обичају, Хрвати славе "Олују" као дан њихове велике победе и тријумфа.

У Србији још увек има оних, који се могу пребројати на прсте једне руке, а који су се изјаснили као навијачи “комшија Хрвата”. Највећу пажњу јавности изазвао је Новак Ђоковић, али и бивши фудбалски коментатор Милојко Пантић. Пантић се у директном укључењу за ХРТ удворичким тоном похвалио како ће навијати за хрватску репрезентацију и извређао српске навијаче који ће у фудбалском дуелу између Русије и Хрватске навијати за Русију. Он је све оне који ће у Србији навијати за Русију назвао “клерофашистима”, очигледно из незнања пошто су једини клерофашисти у Другом светском рату на Балкану били управо Хрвати, док су Срби и Руси били жртве истих.

Хрватска репрезентација је пошла на Светско првенство у фудбалу заставом са Книнске тврђаве као симболом “Олује”. У току целог светског првенства потенцирају усташтво певајући песме Марка Перковића Томпсона. ФИФА очигледно нема ништа против, али је заиста право чудо да након свега међу Србима постоји неко ко подржава “комшије”.

Погледајте ОВДЕ увреде Милојка Пантића према руским навијачима у Србији. Новак Ђоковић навијаћу за Хрватску, ОВДЕ. Бруталан одговор Милојку Пантићу ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА