Најновије

За све љубитеље форензичког криминалистичког жанра стиже "Хладно као лед" !

Тес Геритсен, добитница награде Неро, једна је од најуспешнијих и најпопуларнијих савремених америчких писаца трилера. „Хладно као лед“ је роман из серијала о медицинској истражитељки Мори Ајлс и детективки Џејн Рицоли, по којем је снимљена истоимена хит серија.

Фото-Лагуна

Бостонска медицинска истражитељка Мора Ајлс одлази у Вајоминг на медицинску конференцију, где упознаје групу пријатеља и одлучује да с њима пође на скијашки излет. Међутим, комби ће им се заглавити на завејаном планинском путу, а неће бити никакве помоћи.

Пошто се ближи ноћ, друштво налази уточиште од мећаве у забаченом селу Краљевство Небеско, где дванаест сабласно истоветних кућа стоје мрачне и напуштене. У Краљевству Небеском десило се нешто страшно: недовршено јело стоји на тањирима, аутомобили су и даље паркирани у гаражама. Претходни становници села као да су у земљу пропали, али трагови у снегу говоре да неко и даље вреба у леденој тами – неко ко посматра Мору и њене пријатеље.

Неколико дана касније детективки из одељења за убиства Бостонске полиције Џејн Рицоли стиже вест да је Морино угљенисано тело нађено у планинском кланцу. Џејн је решена да открије шта се тачно десило с њеном пријатељицом. Истрага је увлачи у замршену прошлост Краљевства Небеског, где под снегом чека страшна тајна.

Тес Геритсен је напустила успешну лекарску каријеру да би подизала децу и посветила се писању. Њене књиге преведене су на 40 језика и широм света је продато више од 25 милиона примерака.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА