Најновије

ДОСТА ЈЕ БИЛО: Подиже се тужба против Милојка Пантића (ВИДЕО)

Сви смо били сведоци како је Милојко Пантић вређао српски народ на хрватској телевизији, али сада стиже и одговор у виду судске тужбе.

Милојко Пантић (фото: Јутјуб)

Окупљени у Удуржењу грађана Право и Правда одлучили су да против Милојка Пантића поднесу тужбу за увреду због изјава датих на хрватској телевизији када је делио Србе на грађанске и друге а  том приликом  је православне Србе назвао клеронацистима и шовинистима.

“Навикли смо да Милојко Пантић подилази Хрватима по разним питањима, али је у емисији на ХРТ „Отворено“ прешао сваку меру. Изјавио је да је за Русију против Хрватске „навијала клерофашистичка и шовинистичка Србија“.”, кажу у удружењу.

“Ја сам се и пре почетка изјаснио да су из малих земаља фаворити Белгија и Хрватска. Србија је подељена и по овом питању. Грађанска Србија ће навијати за Хрватску, у то будите убеђени. С друге стране, будимо објективни. Постоји у Србији и јака друга страна – клерофашистичка и шовинистичка Србија, која по мери свог ума сања да ће фудбалска Русија прегазити ногометну Хрватску, што се наравно неће догодити јер Хрватска има бољи тим.”, поручио је Пантић и на тај начин увредио много људи у Србији.

Снимак његовог говора за ХРТ можете да погледате у видеу испод…

У удружењу позивају да потпишете и петицију на интернету. 

То можете урадити на ОВОМ линку.

ОВДЕ погледајте како се хрватски голман прекрстио у тешком тренутку и открио да је ипак Србин.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА