Најновије

ВУЧИЋ: Они који ми држе данас предавања су нам подигли границу на Јарињу и Брњаку

Председник Србије Александар Вучић данас је посетио фабрику Телеоптик жироскопи у Земуну, а по завршетку обиласка погона уследило је обраћање медијима.

Вучић је на почетку конференције истакао да је поносан на изглед, квалитет и функционисање фабрике коју је данас посетио.

"Нисам до данас знао, али тек сам сад видео шта све раде наши инжењери у фабрици Телеоптик жироскопи у Земуну. Хвала Влади што је прихватила 6 милиона средстава које смо издвојили за ову фабрику, овде је скоро 60 одсто нових машина које смо купили. Плате ће ускоро бити веће и бићете нешто задовољнији", навео је председник Вучић.

Он се у наставку осврнуо и на актуелна политичка питања, те је посебно подвукао да је војна снага наше земље урушавана "по директном налогу оних који су нас бомбардовали", али и истакао да су и западне силе и опозиција у Србији веома снажни и да нису за потцењивање.

"1999. године нисмо успели да сачувамо своје циљеве, били су снажнији од нас. После тога су нас слагали, јер су кренули у Мартвоски погром, па променили плочу и 2008. донели одлуку о независности. Скупу цену плаћамо за катастрофално неодговорну политику Јеремића, Тадића, Јанковића, Ђиласа и осталих. Сад би неко да се то заборави, али неће друга страна и нико у свету неће да заборави. На дневном нивоу се боримо да нешто сачувамо и имамо од КиМ и сви знају да сам у праву. Много већи проблем од њих који су у истом кошу и не разликују се је што ми Срби више волимо да живимо у сопственом свету него у реалности. Они који ми држе данас предавања су нам подигли границу на Јарињу и Брњак и то границу према српском народу", објаснио је он.

Јеремић тврди да ће се Савез за Србију борити против столице у УН за Приштину, више о томе ОВДЕ

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић у обиласку фабрике Телеоптик

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА