Најновије

MИЛО ЂУКАНОВИЋ ЋЕ ПОБЕСНЕТИ: Идем у Книн да се извиним српском народу

Лидер странке Праве Црне Горе Марко Милачић кренуо је у Книн са својим представницима да се, како каже, извини српском народу.

Maрко Милачић (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да то чини због присуства црногорског пуковника Ивана Машуловића на обележавању акције Олуја у Книну, преносе црногорски медији.

Како је најавио, Милачић ће са генералним секретаром Праве Црне Горе Владиславом Дајковићем боравити у дводневној посети Книну, где ће се састати са представницима српског народа, али и више српских породица, преноси портал ЦдМ. 

"Циљ путовања је упућивање симболичног извињења братском српском народу у Хрватској, али и уопште српском народу, поводом нецувеног присуства представника Војске Црне Горе на прослави ''Олује''. Сигурни смо да ће наше симболицно извињење бити заправо глас већинске Црне Горе", саопштено је из Праве Црне Горе. 

Та партија, како су навели, поштује државу Хрватску, њен Устав и законе, те се ни у ком смислу неће мешати у њихову унутрашњу политику. 

"Овим путовањем испуњавамо искљуциво моралну обавезу према тамошњем српском живљу, али и свим Србима које је овај скандалозни цин званицне Црне Горе увредио", наводе из Праве Црне Горе, преноси РТЦГ. 

Војни изасланик Црне Горе у Хрватској, пуковник Иван Машуловић, учествовао је у недељу на обележавању хрватског Дана победе у Книну. Како је саопштило Министарство одбране Црне Горе, он је тамо учествовао у оквиру редовних активности и на позив домаћина, у складу са уобичајеним дипломатским протоколом.

Шта је Лазански рекао о учешћу Израела на прослави “Олује” погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Официр из Црне Горе на прослави “Олује”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА