Најновије

Овако је ухапшен Владимир Путин! (ВИДЕО)

МОСКВА - "Руски председник Владимир Путин је ухапшен." - речи су којима би се обрадовао велики број непријатеља данашње Русије и таква вест је нешто што данас отворено прижељкују они који се противе политици Владимира Путина.
Ухапшен! (Фото: ЈуТЈуб)

Ухапшен! (Фото: ЈуТЈуб)

Међутим, информација о "хапшењу Владимира Путина" је већ обишла планету 2012. године, док је Владимир Путин био премијер Руске Федерације. Видео монтажа "хапшења Владимира Путина" била је објављена 13. фебруара 2012. године на ЈуТјубу и за прва три дана је клип прегледан више од три милиона пута. Монтажа је урађена на основу правих снимака са суђења руском тајкуну Михаилу Кордоковском који је осуђен због финансијских малверзација и прања новца. Ова видео монтажа "хапшења Владимира Путина" била је пропагандна акција опозиционарских снага и урађена је од стране руске продукцијске куће "Ланселот". Погледајте!
Прочитајте још:Послушајте радост руског коментатора након гола Србије (ВИДЕО)Кад Новорускиња запуца! (ВИДЕО)ОЧИМА АМЕРИКАНАЦА: О мржњи између Срба и Хрвата (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА