Најновије

Вучић у страху: Мислио сам да Вучићевић претерује, али...

Шта је друго позив на хапшење председника државе него позив на војни пуч и крвопролиће, упитао је председник Србије и СНС Александар Вучић.

Aлександр Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је то рекао коментаришући питања новинара за "прозивке" појединих опозиционих представника због његових ставова о решењу косовског питања.

"Ово је директан, јавни позив на војни оуч и крвоплолиће, на убиство врховног команданта, на његово хапшење", рекао је Вучић, те поручио да је очекивао да неко на то реагује. 

Не би, додао је, да се меша у посао државног тужиоца, посебно с обзиром да је у правосуђу, како је навео још много "одливака" и "испљувака" режима у којем је главна била Демократска странка. 

"Али, очекивао сам да неко реагује, јер не постоји бољи пример да се реагује, али зашто тужиоци ћуте...као што су навикли да ћуте из времена Ђиласа и ДС, кад су ћутали на крађе...не знам... али покажите ми бољи књишки пример да је реч о покушају војног и државног пуча". 

Како је рекао, мислио је раније кад је Драган Вучићевић, уредник Информера, помињао државни удар, да он претерује, али сада каже чини се да је то било тачно. 

Коментаришући позиве опозиционих лидера на његово хапшње, Вучић је рекао и да није чудно да и овде, као и свуда у свету, постоје фашистичке странке. 

"Али, то што тај бије жене, за то мора да одговара, а што позива официре да хапсе свог врховног команданта, да ме убију, нека причају шта хоће", поручио је.

Да ли се спрема највећа приватизациона пљачка у историји Србије сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Часлав Копривица критикује Вучићеву политику.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА