Најновије

ОРГИЈЕ УСРЕД БЕЛА ДАНА! Направили групњак у парку - пролазници гледали у неверици и сликали! (ФОТО 18+)

Посетоце популарног парка у Кардифу, који је неретко домаћин сусрета политичара и чланова биртанске краљевске породице, шокирала је у петак после подне сцена групног секса на коју су наишли. Без имало устезања четири особе организовале су наводно праве правцате оргије у Буте парку иако је било пет сати после подне и парком је још пролазило много људи.

Oргије у парку (Фото: Велс онлајн)

На фотографијама што су их објавили британски медији може се видети четворо мушкараца и жена како леже на простирци испод дрвета уз сам кардифски дворац. И док их је неколико било тек на пола разодевено, једна жена била је потпуно гола. Упозоравамо да су фотографије прилично експлицитне, а можете их погледати на доњем линку.

Очевидац, који је медије замолио за анонимност, у том је тренутку пролазио парком на путу кући с посла. “Након што ми се завршио радни дан кренуо сам кући пешице из средишта Кардифа према паркингу у Софиа Гарденсу. Док сам пролазио крај дворца могао сам да приметим шта се догађа с друге стране зида. И видео сам два пара како имају прави пикник. Но када сам се боље загледао приметио сам да једна жена превише додирује своје препоне и тада сам схватио што се тамо у ствари догађа”, рекао је за "Велс Онлajн".

Warning - this article includes graphic images

Posted by Wales Online on Субота, 11. август 2018.

Пролазник је приметио и обнажене гениталије једног мушкарца, те жену која је очито била у сексуалном клинчу с другом женом у тој групи.

- Када сам схватио што раде осећао сам се као зец у којег су уперена светла. Дословно сам се скаменио и нисам могао да престанем да их гледам - описао је пролазник који је у близини приметио још неколико људи који су уочили оргије у дворцу и снимали их.

- Кришом сам и ја направио пар фотографија, јер сам био сигуран да ми иначе нико неће веровати шта сам видео - испричао је очевидац новинарима, додајући како су сви тада кренули да проверавају нема ли можда који полицајац у близини како би реаговао на ову сцену будући да је у парку било и доста деце.

- Када сам наставио према свом аутомобилу још једном сам се осврнуо. Тада су баш сви били у сексуалном односу - рекао је очевидац. Полиција Јужног Велса још прикупља информације о овом догађају крај зидина дворца.

Како до интезивнијег оргазма сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА