Најновије

Праћење запослених у Геополитици

Редакција магазина Геополитика обавестила је јавност да је након пресељења редакција на нову адресу у улици Војводе Степе (општина Вождовац) примећено више пута физичко праћење запослених у овом листу од стране непознатих лица и то у периоду од 2. августа 2018.године. Редакција је о томе обавестила надлежне државне органе.

Актуелни број Геополитике (Фото: Геополитика)

- Треба рећи да од јануара ове године, након што су непознате особе фотографисале аутомобил који користе запослени у Геополитици, и након што смо о томе обавестили надлежне полицијске органе, све до почетка августа и пресељења на нову адресу, није регистровано никакво физичко праћење запослених нити постојање било каквих проблема те врсте. Праћење долазака и одлазака са посла, као и навика особа које се прате, често значи и припрему терена за угрожавање њихове безбедности.

Надлежним органима и широј јавности посебно желимо да скренемо пажњу на активности појединаца, разних „агенција” у нашој земљи, које достављају информације страним обавештајним службама и иностраним центрима моћи, на њихову потенцијалну везу са криминалним структурама и клановима (посебно из Црне Горе), као и на везу са мигрантима који су имали ратно искуство а који могу бити извршиоци ликвидација и других најтежих кривичних дела. Сарадници у овом магазину немају личних непријатеља и сматрају да уређивачка политика Геополитике може бити једини мотив за овакве поступке – саопштили су из редакције Геополитике.

Шта Шешељ каже о предлогу за разграничење погледајте ОВДЕ.

Извор: Стање ствари

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Часлав Копривица критикује Вуичића због Косова.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА