Најновије

ЦАР НЕ ДОЛАЗИ ПРАЗНИХ РУКУ: Руски председник донео овај оригиналан поклон аустријској министарки (ВИДЕО)

Председник Русије Владимир Путин стигао је данас у Аустрију, где ће бити гост на свадби министарке иностраних послова Аустрије Карин Кнајсл, а као поклон довео је - козачки ансамбл.

Владимир Путин (Фото: РИА)

Аустријски медији бележе да је шеф руске државе нешто после поднева слетео на аеродром у Грацу, а такву пажњу, почев од слетања, доласку Путина придају због чињенице да је његова приватна посета свадби министарке наишла на велику буру у политичкој јавности земље, јер је Русија под санкцијама ЕУ, а Аустрија председавајућа Унији.

Путин ће у Аустрији боравити свега пар сати пошто у 18 часова има састанак са немачком канцеларком Ангелом Меркел на једном немачком дворцу.

 

Министарка иностраних послова, која се не обазире на критике, мада се таквом госту позив и не отказује, удаје се за бизнисмена Волфганга Мајлингера у Сулцталу, у јужном делу покрајине Штајерска.

"Младенци" ће бити у народној ношњи, верује се и добар број званица, а писутвоваће, разуме се, младине колеге, чланови аустријске владе.

Међу њима је и шеф посланичког клуба Слободарске партије Аустрије (ФПО) Јохан Гуденус са супругом Тајаном, српског порекла, и са заједничком ћерком.

Пошто је Кнајсл велики љубитељ паса расе немачки боскер, њена два боксера Винстон и Џеки, који су добили имена по Винстону Ццерчилу и Џеки Кенеди, присуствоваће свадби, а спекулише се и да би могли унети прстење којим ће се пар, који нема децу, заветовати на вечну љубав.

Руски председник Путин као поклон Кнајсловој довео је ансамбл Козака.

Присуство председника Русије критиковала је увелико протеклих дана опозиција, а посланик Зелених у Европском парламенту Мишел Рејмон је чак затражио оставку шефице аустријске дипломатије.

Погледајте како изгледа тренажни окршај два америчка F-22 и два норвешка F-35 ОВДЕ.

Извор: Курир/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА