Најновије

ОТКРИВЕНА ТОП ДЕСТИНАЦИЈА ЕЛИТНИХ ПРОСТИТУТКИ ИЗ СРБИЈЕ: Зарађују и до невероватних 8.000 евра!

Током летње сезоне елитне простутке селе се из Београда на Јадранско приморје, укрцавају се на јахте богатих бизнисмена и странаца и за дан зарађују цифре од којих вам се заврти у глави. Међутим, ући у посао елитне проституције није лак и девојке то не могу без макроа који ће их спојити са "правим људима"

Проституција (Фото: Јутјуб)

- На Црногорском приморју су сада многе такозване старлете, девојке које су учествовале у ријалити програмима, које су и пред камерама имале секс, причале о својим сексуалним способностима. Што су познатије, то имају бољи пролаз. Зато многе девојке и одлазе лети на приморје. Скоро све на црногорско и хрватско, јер се тамо лакше споразумевају и лакше праве контакте. Циљ је, наравно, добар провод и добра лова - испричала је једна од београдских ескорт дама.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Како каже, девојке којима је проституција основни бизнис лако из Београда настављају посао на Црногорском приморју. Али колико новца могу да зараде, питање је.

- Ниједна не ради по тарифи на сат. Богати клијенти дају онолико колико су задовољни услугом, и колико им је дубок џеп. Узгред, са богатим клијентима је загарантован и луксузан провод. Кокаин је готово обавезан део декора - испричала је једна од београдских ескорт дама.

Она каже да елитне проституције ипак нема без доброг посредника.

Мало васпитачица, мало проститутка (Фото: Јутјуб)



- Девојка не може да ради сама. Прво, сви ти клијенти су или старе муштерије или ако су нови, зову по препоруци. Плаћају одлично, али и траже девојке на високом нивоу посла. И тај ниво кошта - каже.


Профил елитне проститутке

Девојке које се одлучују на луксузнију верзију најстаријег заната су разних профила - и студенткиње, и домаћице, запослене и незапослене, а има млађих и старијих. Међутим, најпопуларније су оне које су постале познате преко неког ријалитија.

Како објашњава Бојана Секулић Станковић, оперативац Одељења за јавни ред и мир у Министарству унутрашњих послова, ипак нема типичног профила проститутке која ради за велике новчане суме.



- Људи обично када помисле на такву врсту проститутки замисле неку младу, сређену, ботоксирану жену, односно девојку која себи може приуштити скупе третмане, са силиконима у грудима, уснама, задњици. Има таквих, али оне су заправо у мањини - испричала је Секулић Станковић.
Како је објаснила, међу елитним проституткама највише је оних које изгледају сасвим "нормално", а у Београд су дошле из неких мањих места.

- Што се тиче њихових занимања, постоје девојке које заиста имају своја занимања невезано за то да ли раде у струци или не, а постоји и низ измишљених занимања, попут старлета, клаберки... Постоји и одређени број хостеса које на одређеним местима пружају такве услуге. По неком правилу све оне су пунолетне, између 18 па све до 30 и 40 година. Има и старијих, али највећи број је између 20 и 25 година - наглашава она.

Послују преко посредника – макроа

Елитне проститутке не троше своје време на преговоре са клијентима. Оне за све то имају своје посреднике, макрое, који их нуди на "тржишту".

- Макрои у елитној проституцији су заправо посредници (као што каже и кривично дело посредовање у проституцији), а њих и проститутке је спојио заједнички интерес. Они проналазе клијенте у клубовима, ресторанима, хотелима, састанцима... и ангажују девојке са којима сарађује. Сада већ и ти макрои воде рачуна јер свака присила или примена сила, претње добија димензије другог кривичног дела - трговина људима - где су озбиљније запрећене казне - објашњава Секулић Станковић.

Према њеним речима, посредници између проститутке и клијента су младићи или жене који се крећу у круговима имућних људи, који поседују фотографије девојака са којима сарађују, те када га неко пита познају ли неке девојке - он их препоручи и повеже.



- Некада се бивше проститутке које имају контакте богаташа, својих бивших клијената, упуштају у посао макроа. Оне посредују онда између својих познаника и девојака које раде за њих. Те девојке већи део зараде задржавају за себе, а одређени део иде макроу. Некада му даје и половину новца, а некада и трећину. Све зависи од износа који клијент плаћа - испричала је она.

Секс од 150 до 8.000 евра

Цену елитне проститутке диктира њен изглед, колико је она позната у високом друштву, али и у широј јавности.

Девојке које нису познате медијима не зарађују толико много у односу на оне које јесу. Због тога се на све начине и труде да уђу у неки ријалити, не би ли им цена међу клијентима скочила.

Ако су медијски експониране што кроз ријалитије, скандале, приче које се пласирају у медијима, оне могу добити много више пара. Најчешће се тај новац мери у стотинама евра, али то зависи од тога да ли су оне ангажоване на пола сата, сат. Да ли је то у неком хотелу у коме се налази гост који је ангажовао девојку и која је дошла да одради својих пола сата, сат, или се ради о плаћеним викендима (што је у последње време узело маха) у иностранству.

У последње време све је чешће да клијент из иностранства позове девојку из Србије, плати јој и пут и смештај и превоз да проведе викенд или неколико дана, зависно од тога колико се договори тамо са неким. Цена услуге које пружа елитна проститутка је око 150-250 евра за сат времена, а клијент за целу ноћ углавном плаћа 500 евра. Цене, међутим, могу бити и много веће.

Према речима запослене у МУП-у најскупља проститутка била је девојка која је за дан, два зарадила од једног клијента чак 8.000 евра.



- Та девојка је ухапшена у групи у једном стану у Београду. Када сам је питала неформално колико је новца највише зарадила по неком ангажовању, она се насмејала и рекла да ју је срамота да ми каже, а затим и да је зарадила 8.000 евра по једном ангажовању. Њој је притом био рођендан, а њен клијент је очигледно био имућан да може девојку за секс да части толиком сумом новца - наглашава она.

Цене веће на приморју

Цене на Црногорском приморју су веће јер су клијенти махом странци Руси, Италијани, Енглези... У тој ситуацији онда углавном нема класичног договора око тарифе јер је богата клијентела увек љубазна и галантна.

Није реткост да уколико имају изузетне клијенте, што се током летњих месеци често догађа на Црногорском приморју, за викенд зараде и неколико хиљада евра. У ту цену не улази и сав остали луксуз који им је обезбеђен - скупа храна, луксузна пича, смештај.

Погледајте ОВДЕ ко је најбоља гуза ријалитија.

Извор: blic.rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

О елитној проституцији на јутарњем програму ТВ Хепи

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА