Најновије

Изашао трејлер за последњи филм НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА: Посвећен преминулим друговима

За све љубитеље добре акције, вратоломних вожњи, нежних мангупа са београдског асфалта, трагањa за бољим животом и узвраћеном љубави - стигао је ексклузивни, први трејлер из филма „Јужни ветар“, редитеља и сценаристе Милоша Аврамовића, који ће од јесени гледаоци моћи да виде у биоскопима широм Србије и региона.

Небојша Глоговац у свом последњем одиграном филму ''Јужни ветар'' (Фото: Јутјуб)

Сценарио, настао из пера Петра Михајловића и Милоша Аврамовића, инспирисан је аутентичним искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље мрачних деведесетих година и осликава суштинску борбу између добра и зла. Истовремено, то је поучна прича упућена младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свих оних, који су у жељи за бољим животом, направили погрешан избор.

-Овај сценарио је резултат моје потребе да на поучан начин пренесем млађим генерацијама све оно што сам као клинац доживео и преживео одрастајући 90-их година на улицама београдског насеља Миријево, окружен екстремним насиљем и сиромаштвом, у свету без хероја. Сценарио је посвећен мојим преминулим друговима и другарицама, а мој јунак говори у њихово име - изјавио је Милош Аврамовић.

Поред Милоша Биковића у филму играју и Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, као и гости из Бугарске, Христо Шопов и Иваyло Захариев.

Филм ће се од 15. новембра приказивати у биоскопима широм Србије и региона.

Извор: Медији
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА