Најновије

2500 родољуба на Церском маршу: Рута којом су људи марширали је била дуга чак 37 километара

Девети по реду Церски марш, који се организује поводом 104. годишњице Церксе битке, која је уједно била и прва велика победа савезника у Великом рату, одржан је јуче од Шапца до Текериша. Велики Церски марш је кренуо од трга Шабачких жртава, где је уједно био одржан и молебан од стране црквених великодостојника, а завршио се на Текеришу. Рута којом су људи марширали је била дуга чак 37 километара.

Текериш (Фото: Српска десница)

Према званичним проценама МУП-а на маршу је било чак 2500 људи, од којих је било преко 150 припадника Српске деснице који су за ову посебну прилику стигли из шест градова Србије  (Београда, Ваљева, Шапца, Сремске Митровице, Ужица и Новог Сада) Поред српских барјака, вијориле су се заставе Српске деснице, Српског народног покрета 1389, Српске Војводине, Четничке омладине, Византије, Русије, као и заставе других братских земаља.

Церски Марш

Чак 150 људи из Српске деснице маршира међу 2500 учесника овогодишњег Церског марша!

Posted by Српска десница on Недеља, 19. август 2018.

Велики број национално свесних младих људи узело учешћа у овом, пре свега витешком подухвату, али и у подухвату који представља једну врсту саборности која нам је као народу преко потребна у оваквим временима. 

Српска десница на 9.Церском маршу од Шабца до Текериша 37км на годишњицу прве савезничке победе у Великом Рату 1914.године!

Posted by Српска десница on Недеља, 19. август 2018.

Дуж целог марша народ је излазио да би поздрављао и бодрио људе који су ишли да се поклоне својим претцима. На крају марша њима се придружило и стотинак припадника Ноћних вукова на моторциклима.

- Припадници Српске деснице су се поклонили и одали почаст својим прецима који су се херојски борили за нашу отаџбину саопштио је овај Покрет.

Стигли на циљ, стигли на Цер, освојили Текериш! Слава бесмртним јунацима!

Posted by Српска десница on Недеља, 19. август 2018.

Kaко је портпарол СД Ивана Борић одбрусила Чедомиру Јовановићу погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са председником Српске деснице Мишом Вацићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА