Најновије

ШОКАНТНЕ ТАЈНЕ: Монтгомери је још пре 40 година одређен да буде намесник Балкана, он је довео Вучића! Ево зашто (ВИДЕО)

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је истраживачки новинар Интернационалне федерације новинара (ИФЈ) из Брисела, Вук Јовановић.

Монтгомери (Фото: Јутјуб)

Тема емисије је била како илуминати и ционисти владају светом и какве то све има последице на Србију, Србе и народ Србије.

„Страни амбасадори путем својих својих слугу владају Србијом. Чак и бивши амбасадори, као што Вилијем Монтгомери још су веома утицајни у нашој држави. Он је довео на власт и Александра Вучића. И Вишекруна, бивши блиски сарадник садашњег председника Србије, је у свом интервјуу истицао да је бивши амерички амбасадор улазио код њега без куцања, устврдио је Јовановић додавши:

„Монтгомери је био и остао и даље главни намесник Балкана. Ја то знам јер га лично познајем од првих дана када је дошао Београду, 1975.г, Ми смо се дружили, играли заједно тенис и сарађивали. Он је био предиспозициран, већ пре 40 година да буде овде и да руководи са нама.”

У емисији се говорило и о томе како је функционисао некадашњи комунистички ДБ, како англосаксонске службе у Србији постављају своје људе да владају српском државом, какве у свету сукобљавају ционисти и илуминати да би владали нашом планетом, као и како је владајућа елита Запада утонула у разврат, неморал и корупцију и тиме заразила цело човечанство.

Емисију погледајте у клипу испод:

Стаматовић поручио Вучићу да неће одустати од кампа на Златибору. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Центар, srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА