Најновије

МЛАДИЋИ ИЗ СРБИЈЕ НАПАДНУТИ У СУТОМОРУ: Један у коми, лекари се боре за његов живот!

Младић С.Н. (28) је јутрос рано примљен у барску болницу у несвесном стању, а његов друг је том приликом саопштио да је С. Н. пао низ степенице апартмана у којем је смештен

Хитна помоћ (Фото: Јутјуб)

Из болнице су обавестили службенике Центра безбедности Бар, а младић је хитно превезан у Ургентни центар подгоричког Клиничког центра, а затим и пребачен у јединицу интензивне неге где се и даље налази у стању коме. Како преноси Стандард, полиција је привела на саслушање пријатеље повређеног младића, како би утврдили околности приликом којих је настала повреда.


Током саслушања у канцеларији, инспектори су приметили да и његов друг има повреде вилице које је покушао да прикрије, па су дошли до његовог признања да се инцидент није догодио услед пада, већ приликом напада на сутоморском шеталишту, преноси Стандард.

Како се сазнаје, ови младићи су пијани ударали боксерску крушку када су наишла два непозната младића и један од њих је песницом ударио прво С. Н., а онда и његовог друга. Од силине ударца младић је пао и ударио главом од плочник. Међутим, упркос болу који је осећао отишао је у апартман и легао да спава, а на путу до апартмна је више пута повратио, пише Стандард.

Рано јутрос је пријатељ покушао да пробуди младића и није успео, видео да је С. Н. без свести, након чега је одмах позвао хитну помоћ. О случају је обавештено Више државно тужилаштво у Подгорици које је покренуло увиђај, а полиција интезивно ради на идентификацији момка који је С. Н. и његовом другу нанео повреде на барском шеталишту.

Настављено малтретирање Саре Видак у Црној Гори. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер/Медији

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Напад Шиптара на Амфилохија Радовића у Црној Гори у Улцињу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА