Најновије

СВИ УЖИВАЈУ У ЊЕМУ, АЛИ... Ово су 3 необичне последице секса!

Када доживите оргазам у вашем телу долази до многих промена, а неке од њих вас можда изненаде. Погледајте три помало необичне последице вођења љубави.

Илустрација (Фото: beeg)

Изоштрено чуло мириса

Када доживите оргазам, тело ослобађа хормон пролактин, који, између осталог, јача чуло мириса. Публикација  Biological Psychology је објавила резултате који су показали да је количина пролактина у телу након секса или мастурбације до 400 посто већа него обично, а чуло мириса је тада јако осетљиво.

Меланхолија после секса

Већина жена се наком секса осећа опуштено, срећно, еуфорично, па чак и поспано. Неке жене након секса осећају нервну напетост или чак агресију. Истраживања спроведена међу 230 испитаника су показала да 46 одсто жена барем једном у животу доживи симптоме меланхолије након сексуалног односа, а око пет процената је осетило меланхолију барем једном месечно.

Амнезија

То је потпуни губитак памћења. Дешава се због лошег снабдевања мозга кисеоником након оргазма. Ова појава је ретка и од 100.000 људи само три до пет људи годишње доживи амнезију. Најосетљивије су жене у педесетој години. Овај облик амнезије је само привремен и обично се не понавља, кажу стручњаци, додајући да губитак памћења траје само неколико сати.

Слике голе Северине можете погледати ОВДЕ. Напомена: Није за млађе од 18 година.

Извор: Женски магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Имали су секс на плажи, а онда их је изненадио ватромет….

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА