Најновије

Евроазијски покрет из Москве основао представништво у Србији

Леонид Савин, директор администрације Евроазијског покрета из Москве, говорио је на трибини у Српском културном центру Ћирилица у Београду поводом отварања представништва ове организације у Србији.

Српски културни центар Ћирилица (Фото: Правда)

Он је представио историјат Евроазијског покрета, активности које је та организација већ спроводила у Србији и даље планове. Према његовим речима, Међународни евроазијски покрет у Србији ће пре свега обављати културне и образовне активности, али радити и на економском повезивању.

Савин је објаснио да је идеја евроазије и користи сарадње Србије и Евроазијског савеза и даље недовољно позната грађанима Србије тако да ће представништво Покрета у Србији радити на њеном појашњењу и промовисању.

Он је подсетио да је ове године објављено српско издање књиге “Мрежни ратови”, а да ће ускоро на српски бити преведено и штампано још неколико књига чији су аутори водећи људи Евроазијског покрета из Москве. У Србији се од раније могу набавити и књиге “Четврта политичка теорија” аутора Александра Дугина и “Од шерифа до терористе чији ја аутор Леонид Савин.

Савин је подсетио окупљене да је прошле године у Београду одржана Школа геополитике Александар Дугин, а да ће наредних дана бити одржан и семинар на тему “Неконвенционални сукоби и неоружана средства рата”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Предавање Александра Дугина о “Четвртој политичкој теорији” на Факултету политичких наука у Београду.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА