Најновије

"Одговор": Књига која даје одговоре на сва она питања која нас муче!

Издавачка кућа Вулкан недавно је објавила књигу под називом "Одговор". Ова књига и њени аутори нуде решења за све што нас мучи и тишти и уче нас самопомоћи у најразличитијим ситуацијама.

Фото-Вулкан

Аутори чије су књиге продате у више од 27 милиона примерака поделиће са вама савете и мудрост и показаће вам да промена вашег живота почиње постављањем правог питања.

Читање ове књиге први је корак да себе поведете путевима о којима можда никада раније нисте размишљали, и можда нисте ни знали за њих. Схватићете зашто сте ту где јесте, и зашто имате то што имате у овом тренутку свог живота. Научићете како да поставите приоритете међу својим идејама, превазиђете препреке и избегнете да вама манипулишу други. Брачни пар Пиз помоћи ће вам да изаберете сопствени пут, а не онај низ који неко други покушава да вас гурне. Показаће вам како да преузмете контролу над својим животом и постанете личност каква желите да будете.

Најбољи дан вашег живота јесте онај у ком ћете одлучити да је ваш живот само ваш – нема изговора или извињења, никога да се на њега ослоните или кога можете да кривите. То је дан када ваш живот стварно почиње.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА