Најновије

ХОРОР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Погинуо радник, затрпао га урушени зид на градилишту на месту некадашње америчке амбасаде

БЕОГРАД - На градилишту у Сарајевској улици, јутрос око 8.35, у самом центру Београда, срушио се потпорни зид и затрпао радника Н.Т. (56).

Драма у центру Београда (Фото: РТС принтскрин)

Иако су на лице места одмах дошле екипе Хитне помоћи, полиције и ватрогасаца-спасилаца и започеле акцију спасавања, несрећном раднику родом из Краљева није било спаса. 

На њега се обрушила огромна количина земље и шљунка, а према информацијама с лица места урушила су се чак два потпорна зида од којих је један био димензија 10x2,5 метра.

Како Курир незванично сазнаје, на пет метара од несрећног радника био је његов рођени брат који је гледао како се земља обрушава на њега. Браћа из Краљева радила су у Београду и становала у Малом Мокром Лугу. Своје породице наводно нису имали.

Реч је о кварту који се протеже дуж улице Војводе Миленка - од Сарајевске до Кнеза Милоша, тачније о месту на којем се некада налазила америчка амбасада, а на којем се тренутно гради луксузни стамбено-пословни комплекс. 

На лице места одмах су дошле екипе Хитне помоћи, ватрогасци-спасиоци и полиција. Спасавање је у току.  

Док сви гледају у Русију, Кина троши милионе на тајно ширење утицаја у Америци, а највећу улогу има уједињени фронт. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА