Најновије

БИВШИ ПОРТПАРОЛ ВОЈСКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Прича о досељавању Срба је лаж, Винча то доказује (ВИДЕО)

Бивши портпарол Војске Југославије, проф. др Светозар Радишић каже да многима у свету смета дуга српска историја и зато се системски спроводи њено фалсификовање, уништавање и крађа старих књига и археолошких артифаката, како би се одржавала лаж о досељавању на Балкан.

Винча (Фото: Правда)

Он је гостујући у емисији “Наш аеропут” на Народној телевизији рекао да када се погледа винчанско писмо и српска ћирилица види се да је реч о истом народу. Он је рекао да је српска цивилизација стара и да је на овом простору историја траје дуже него било где у свету.

- Велика је лаж да су Срби дошли у 7. веку – каже Радишић додајући да сви наши непријатељи имају проблем да се сазна истина.

Он је рекао да су од 5. октобра 2000. године, власти које од тада управљају Србијом додатно раде на уништавању и прикривању доказа о српској историји.

Он је рекао да САД и даље гледају на Србију како на своје непријатеље и да противнаше земље непрекидно воде рат, тренутно неоружаним методима. Подсећамо да се у Србији може купити књига “Мрежни ратови” руских геополитичара Дугина и Савина која говори управо о Америчким неоружаним методама рата. Књигу можете поручити ОВДЕ.

Радишић у емисији говори и о пропустима команде ЈНА на почетку рата у Југославији. Он такође говори и о својој новој књизи “Одсјај српске апокалипсе”.

Шта Малагурски мисли о Александру Вучићу сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА