Најновије

Борис Малагурски: Вучића можемо да натерамо шта год хоћемо (ВИДЕО)

Познати српски редитељ Борис Малагурски био је гост нове "РасПравде", где је говорио о томе се режим Александра Вучића може спречити да призна независност Косова и шта би требало урадити да би се променио погубан економски модел који уништава Србију и многих другим актуелним питањима.

Борис Малагурски и Александар Вучић (Фото:HelmCast/Јутјуб)

Maлагурски је рекао да Србија мора да води кампању у свету за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Он је рекао да “замрзнути конфликт” није добро решење и да је потребна акција Србија на одбрану јужне српске покрајине.

Он је рекао да је неопходно радити и на ослобађању Србије коју је упоредио са колонијом, и на напуштању погубног неолибралног концепта економије и слушања ММФ.

- Да је Америка док се богатила следила оно што данас ММФ говори Србији да треба да следи она би данас извозила само пољопривредне производе, крзно и рибу, не би била супер сила као данас. Ако председник Вучић жели раст онда треба да престане да се хвали како га је ММФ похвалио… – рекао је Малагурски.

Oн је рекао да економски развој није “Београд на води” нити фонтате.

Са друге стране Малагурски је похвалио политику коју актуелна власт води према Русији, одбијању да се уведу санкције Москви под притиском ЕУ, ако и активности на повлачењу признања Косова.

Он је рекао да грађани треба сваког дана да врше притисак на државне функционере како би променили своју политику у корист Србије. Према његовим речима грађани би могли да натерају Вучића да ради у њиховом интересу.

- На сваку власт треба да вршимо притисак, чак и на ону која нам се свиђа – каже Малагурски.

Малагурски је посебно осудио стварање атмосфере да се без Вучића ништа не може.

Миодраг  Зарковић и Борис Малагурски (Фото: HelmCast)

У емисији је вођена дискусија између Малагурског и аутора емисије Миодрага Зарковића о честиткама које је гост упутио Хрватима на резултат њихове репрезентације на Светском првенству у фудбалу. 

Емисија “РасПравда” се реализује у сарадњи портала Правда и продукције HelmCast.

Све емисије продукције Правда погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велика акција портала Правда – Евроазијски и револуционарни пакет, Смак света.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА