Најновије

КОНАЧНО РЕШЕНА МИСТЕРИЈА БЕРМУДСКОГ ТРОУГЛА: Откривено зашто су овде нестајали бродови и авиони! (ВИДЕО)

Британски океанографи су коначно завршили своје вишегодишње истраживање Бермудског троугла и утврдили шта се крило иза мистериозних нестанака авиона и бродова у овом подручју.

Бермудски троугао (Фото: Јутјуб)

Троугао површине 700.000 квадратних метара, који се простире између Флориде, Порторика и Бермудских острва, привлачи пажњу јавности више од 100 година. У том региону нестало је више десетина бродова, авиона и људи током претходног века.

Од подводних пирамида до ванземаљских база, научници и теоричари завере су током дугог низа година покушали да истраже због чега се догађају мистериозни нестанци у Бермудском троуглу.

Истраживачи кажу да је могуће да су за то одговорни таласи величине и до 30 метара. Стручњаци са Универзита у Саутхемптону верују да се мистерија може објаснити природним феноменом који се зове "лажни таласи".

Истраживачи су поново направили честице чудовишне воде за потребе документарца "Бермудски троугао Енигма". Ови таласи су снажни и могу бити веома опасни. Научници често ове таласе називају "екстремни олујни таласи".

Израдили су и модел брода који је нестао 1918. године, а та несрећа је однела 300 живота.

Брод је био на путу од Бахиа у Салвадору за Балтимор када је нестао 1918. године, током Првог светског рата. Олупина и тела путника никада нису пронађени.

Сајмон Боксал, научник који се бави океанима и земљом, каже да у овој злогласној области постоје три велике олује, које долазе из три различита правца и које ставарају савршене услове за лажни талас. Боксал верује да је то објашњење за нестанак овог брода.

Међутим, други научник из Аустралије верује да је разлог за нестанак брода људска грешка. Он сматра да у овом подручју нема натприродних појава које су инспирисале бројне теорије завере.

Он истиче да је број несрећа које су се овде догодиле једнак броју несрећа било где у свету.

Током година су се појавиле бројне теорије о овој области, а Америчка обалска стража назива Бермудски троугао "митским географским подручјем".

Стравично пророчанство почиње да се остварује, свет ће на крају нестати, а ово је први знак! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА