Најновије

Канда Коџа и Небојша – бесплатно на спектакуларној завршници Бир Гардена на Ади! (ВИДЕО)

Бир Гарден је ове године био и СубБирни Центар - летња оаза спакована у дебелом шумском хладу, на самом почетку макишке стране Аде Циганлије.

ККН (Фото: Марко Живковић)

Два месеца су Београђани и гости нашег града уживали у добром пенушавом гутљају и у великом броју концерата како афирмисаних бендова који су на Аду долазили из свих праваца региона, тако и у младим надама, којима је управо бина Беер Гардена била одскочна даска за даљи рад.

СубБеерни центар ове недеље завршава летњу сезону на Ади Циганлији, на Беер Гардену. Пре него што се врати у Цетињску улицу, крај успешног концертног лета обележиће спектакуларним програмом: бесплатним концертима група Пророк 29. августа, Битипаби 30. августа, Атеист Реп и Навy Не обећава 31. августа, а 1. септембра наступиће Канда, Коџа и Небојша.

Пророк иза себе има преко 2.000 наступа широм Србије и региона. Познати су по шареноликом репертоару, првенствено базираном на тврђем звуку (Рок / Хард-Рок 70'-80'), а обогатили су и своју изведбу са поп-дисцо хитовима у свом маниру.

Битипаби неопсиходеличним звуком и интимним, емотивним текстовима описује атмосферу на себи својствен, готово месечарски начин. Популарни су широм регије, а њихов други албум "Лешници Дивљи 2" нашао се на листама најбољих издања у регији. Њихова посебност највише се крије у вокалу Уне Гашић, а поставу бенда чине и саксофониста Душан Петровић, Драган Кнежевић на гитари, Дејан Тошков на бас гитари и Ернест Џанановић на бубњевима. У свој магични свет одвешће нас у четвртак 30. августа са почетком у 21х.

А 31. августа ,,деде се враћају у град". Тако момци из Атеист реп сами себе прозивају, а у ствари им је енергија експлозивна као и пре 29 година када су настали. То сваким концертом доказују изнова! Последњих година Атхеисти су доста наступали по западној Европи. Као једини представници еx-YУ простора учествовали су на Ребеллион фестивалу у Блекпулу, који је протекао у обележавању јубилеја 35 година постојања пунк покрета у Британији и свету. После тога су одржали три турнеје по западноевропским државама, а током последње турнеје забележили су велики број наступа по Немачкој, Аустрији, Чешкој и Словачкој. Њихови гости биће НАВY НЕ ОБЕЋАВА, бенд који потиче из мрачних просторија БИГЗ-а, а који је публику шармирао хит синглом ,,Квентин Тарантино". Почетак програма у петак најављен је за 22.

У суботу, 1. септембра, Беер Гарден затвориће Канда, Коџа и Небојша, бенд за којим интересовање верне београдске публике не јењава. А пулс публике помно слушају. Угођај који су приуштили фестивалским наступом на Белграде Беер Фест-у само је заголицао машту њихових броних фанова. Зато су и одлучили да се са њима друже поново! Целовечерњи концерт заказали су за суботу, на Беер Гардену - на макишкој страни Аде Циганлије, почев од 22х.

Подсећамо да је улаз на све концерте на Беер Гардену бесплатан!

Прочитајте ОВДЕ све о дирљивом сећању на Глогија и Смокија.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА