Најновије

Биковић, Бјелогрлић, Глоговац и многи други у филму о "херојима" 90 их! (ВИДЕО)

Филм ће се од 15. новембра приказивати у биоскопима широм Србије и региона. 

Промо

За све љубитеље добре акције, вратоломних вожњи, нежних мангупа са београдског асфалта, трагањем за бољим животом и узвраћеном љубави, стигао је ексклузивни, први трејлер из филма "Јужни ветар" редитеља и сценаристе Милоша Аврамовића, који ће од јесени гледаоци моћи да виде у биоскопима широм Србије и региона. 


Сценарио, настао из пера Петра Михајловића и Милоша Аврамовића, инспирисан је аутентичним искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље и осликава суштинску борбу између добра и зла. Истовремено, то је поучна прича упућена младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свихо них, који су у жељи за бољим животом, направили погрешан избор.
“Овај сценарио је резултат моје потребе да на поучан начин пренесем млађим генерацијама све оно што сам као клинац доживео и преживео одрастајући 90-их година на улицама београдског насеља Миријево, окружен екстремним насиљем и сиромаштвом, у свету без хероја. Сценарио је посвећен мојим преминулим друговима и другарицама, а мој јунак говори у њихово име“, изјавио је Милош Аврамовић.
Поред Милоша Биковића у филму играју и Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац,  Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, као и гости из Бугарске Христо Схопов и Иваyло Захариев.
Ово узбудљиво филмско остварење гледаоце отвориће овогодишњи Фестивал глумачких остварења у Нишу, док је београдска премијера заказана за 14. новембар.  

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА