Најновије

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Присуство официра Машуловића у Книну је чин велеиздаје

Нова српска демократија (НСД) најоштрије осуђује чин велеиздаје официра Војске Црне Горе Ивана Машуловића и оних који су га послали да у Книну у Хрватској присуствује прославу злочина над српским народом у Републици Српској Крајини.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Портпарол НСД-а Марко Ковачевић рекао је да је црногорска власт толико далеко отишла да је одлучила да наруши вечни починак страдалих из Црне Горе у хрватском логору "Лора" у том истом рату.

Ковачевић је истакао да су стравична мучења војника из никшићко-шавничке групе у "Лори" данас добила "амин" од режима у Црној Гори који је официра војске Црне Горе Ивана Машуловића послао да стане уз раме са Антом Готовином и Младеном Маркачом.

"Отишао је Иван Машуловић да се захвали онима који су кидали уши и вадили очи нашим војницима које је ова иста држава послала у рат против оних којима је данас пољубио скуте", оценио је Ковачевић.

Он је напоменуо да је целу манифестацију у Книну, којој је присуствовао Машуловић, пратила је усташка иконографија и заставе на којима је извезен усташки поздрав "За дом спремни", те оцијенио да се није дуго чекало да Душко Марковић покаже да је српски патријарх био у праву када је Црну Гору у којој је, он премијер, упоредио са НДХ.

Ковачевић је поручио да Срби у Црној Гори сада знају са ким имају посла и да нису забринути.

ОВДЕ погледајте ко је официр из Црне Горе који је био на прослави Олује

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Председник НСД Андрија Мандић: Патријарх Иринеј је рекао истину

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА