Најновије

"МИСТЕРИЈА" У БОКИ КОТОРСКОЈ: Црногорци видели хрватске регистрације, па запуцали на пун аутобус!?

Према тврдњама власника дубровачке агенције, у недељу око 14 сати на путу Котор-Рисан у месту Дражин врт, пуцано је на комби те агенције који је превозио туристе.

Бока Которска (Фото: Јутјуб)

На минибусу "рено мастер" (модра боја) дубровачких регистрација поломљена су задња стакла, преноси ЦДМ.

Власник минибуса, који је захтевао анонимност с обзиром да редовно довози туристе у Боку, наводи да само пуком срећом није страдао, нити повређен нико од туриста којих је минибус био пун, пишу Дневне новине. 

Он тврди да је на минибус пуцано са једне терасе зграде која се налази поред магистралног пута кој им су пролазили. Према његовим речима, наводно су два момка од око 18 година скакали по тераси са дигнута три прста, а да су јер је колона била спора, пуцњи уследили када је минибус прошао неких 30 метара од терасе са које је пуцано. Он претпоставља да је пуцано из малокалибарског пиштоља. 

У которској полицији Дневним новинама је саопштено да они нису упознати са овим инцидентом, те да им нико до сада није пријавио такав случај. Власник минибуса тврди да је случај пријавио тек првој полицијској патроли коју су срели, и то полицијској патроли у Суторини, али остаје непознаница зашто није остао на лицу места и позвао на увиђај надлежну которску полицију. 

- Према добијеном обавештењу од службеника Одељења граничне безбедности Херцег Нови, 29.07.2018. године, у непосредној близини мотела "Виноград", зауставило се путничко моторно возило минибус хрватских регистарских ознака којом приликом је возач минибуса дао обавештење службеницима ОГБ патроле Суторина да му је на путном правцу Котор Рисан оштећено задње ветробранско стакло, притом не наводећи на који начин му је оштећено стакло - навели су из Управе полиције. 

Додају да су службеници ОГБ патрола Суторина возача обавестили да ће позвати саобраћајну патролу Станице полиције ЦБ Херцег Нови да се изврши увиђај и сачини записник о оштећењу на возилу. 

- Том приликом возач је изјавио да не жели да пријављује догађај и да не жели вршење увиђаја, јер жури, те је након тога наставио путовање према Граничном прелазу Дебели бријег. Службеници ЦБ Херцег Нови и ОГБ Херцег Нови предузимају даље службене мере и радње у циљу утврђивања чињеница у вези са предметним догађајем - саопштено је из УП.

Прочитајте ОВДЕ чиме се и због чега Израел правда Србији.

Извор: cdm.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Какав је то рат криминалних кланова у Црној гори извукао специјалце на улице.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА