Најновије

Завршен још један "Лавфест": Спектакл пратили и златни ватерполисти

 После успешног завршетка дванаестог по реду Лавфеста, који је од 3. до 5. августа одржан у Врњачкој Бањи, више од 100.000 људи из целог света богатије је за још једно феноменално фестивалско искуство, а Србија је добила музички догађај светских размера, оцењују организатори фестивала.

Делић атмосфере са овогодишњег Лавфеста (Фото: Промо - Фејсбук)

Већ прво вече Фестивала љубави оставило је незапамћен утисак, а праве љубитеље електронске музике ни киша није спречила да испрате своје омиљене извођаче. Сценографија и бина биле су ове године потпуно изненађење за све посетиоце, а организатори су на овај начин показали су зашто је Лавфест и даље у врху европске музичке индустрије. Наиме, највећи утисак оставила је најновија “Smirnoff Blow” бина, која је посетиоцима пружила невероватан аудио – визуелни спектакл и употпунила комплетан доживљај. На њој су се смењивали врсни ди-џејеви и мајстори техно музике, међу којима су ове године били: Len Faki, Blawan i Matrixxman, Budino,Derrick May, Loko Dice, Leon и многа друга звучна имена са светске музичке сцене. Већ прве фестивалске вечери, међу бројним посетиоцима нашле су се и познате личности, а најсјајније су сијали наши ватерполисти који су на Фестивал љубави дошли да прославе одбрану титуле европског првака и још једну златну медаљу у низу. Из VIP ложе наши репрезентативци су се забављали уз хитове електронске музике, а како сун нам и сами рекли, жељно су ишчекивали наступ великог Папа Свена.


Сунчана Врњачка Бања свако ново јутро и свако свитање у току четири фестивалска дана дочекала је уз хиљаде насмејаних лица, који су испред бина ђускали до последњег такта. Сваког дана, након ноћног ђускања и доброг провода, посетиоци су од 12 часова могли да уживају на великом базену у Врњачкој бањи, на којем су организатори такође приредили богат музички програм, освежење, тобогане, гумене душеке и друге реквизите за забаву на води, па се тако добар провод непрекидно настављао до следеће фестивалске вечери.

 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА