Најновије

ЛУЧИЋ ТВРДИ ДА ЈЕ ВУЧИЋ ПРЕПЛАШЕН ЗБОГ ПРИТИСКА МИ-6: Изнео тешке оптужбе а онда му поручио ово (ВИДЕО)

Писац Дејан Лучић гостовао је недавно у емисији "Српска прича" где је жестоко критиковао политику Александра Вучића према Косову и Метохији.

Дејан Лучић (Фото: Јутјуб)

- Ево обраћам се Вучићу. Мислим да је прави тренутак да зауставиш ову своју политику убрзаног признавања Косова, хистерисања и гушења свих медија. Србија је једина земља у свету где је власник већина медија директор БИА Гашић и бивши директор ЦИА Дејвид Петрус. Како може бити демократија у земљи где је директор БИА власник медија? – упитао је Лучић.

Лучић је оптужио власт да ријалити програмима залуђује народ како би људи који такве програме гледају гласали на изборима и референдуму онако како им Вучић каже. 

Он је оптужио Вучића да није препознао промене у свету у коме Русија и Кина јачају. Он је рекао да Срби треба да пошаљу поруку Путину да Александар Вучић ради против земље и народа и позвао СПЦ да се одлучније супротстави издаји коју спроводе СНС и СПС.

Лучић је рекао да британска служба Ми-6 тражи од Вучића да потпише споразум са Косовом и да им место у УН и да је председник Србије преплашен.

Оптужбе да је Вучић раније све договорио са Шиптарима и западом погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА