Најновије

МИХАИЛО ЈАЊИЋ: Покрет Двери је приватна странка Бошка Обрадовића (ВИДЕО)

Mихаило Јањић, повереник за Северну српску покрајину СНП 1389 и функционер Српске деснице, упозорио је да у Војводини и даље делују аутономашки покрети од којих неки заговарају и сецесију од Србије. Подсећамо да је СНП 1389 део Српске деснице која је окупили 15 покрета и организација.

Mихаило Јањић (Фото: Јутјуб)

Јањић је посебно упозорио на деловање Војвођанске партије, Независног удружења новинарља Војводине али и ЛСВ. Јањић је осудио коалицију СНС са ЛСВ у Новом Саду и рекао да је то главна замерка коју има на власт. Он је ипак рекао да је од доласка СНС аутономашки покрет прилично ослабио али да и даље чека своју прилику.

Јањић је осудио улазак Двери у Савез за Србију истичужи да не разуме како родољуби могу бити у коалицији са Ђиласом и Јеремиће.

- Покрет Двери више није никакав покрет већ приватна странка Бошка Обрадовића – рекао је Јањић и додао да је велики број припадника Двери након прављења те коалиције прешао у Српску десницу.

Jaњић је у емисији говорио о ставовима младих о Косову и Метохији, активностима које спроводи Српска десница на северу Србије, подсетио о улози бивших функционера ДС на издаји Косова, критиковао прозападне месије у Србији итд. 

Ауторски текст Мише Вацића на тему злочиначке акције “Олуја” погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА