Најновије

ОПТУЖНИЦА ЗА УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ ПОТВРЂЕНА: Зоран оптужен

Виши суд у Београду потврдио је оптужницу против Зорана Марјановића (39) која га терети да је 2. априла 2016. на насипу у Црвенки код Борче, убио супругу Јелену Марјановић.

Зоран и Јелена Марјановић (фото: Јутјуб)

Реч је о допуњеној оптужници Вишег тужилаштва из јуна.

На ову одлуку, Марјановић и његови браниоци имају право да уложе жалбу Апелационом суду у Београду у року од 15 дана који треба да донесе коначну одлуку о потврдјивању оптужнице.

Како је "Блиц" већ писао, Марјановићу се на терет ставља тешко убиство, али је у оптужници овога пута и сведочење Зоранове и Јеленине ћерке Јане које је дала крајем јуна.

Такође, прикупљени су нови докази који су потврдили сумње тужилаштва и полиције да је Марјановић убио своју супругу 2. априла 2016. године на насипу у Црвенки.

Како незванично сазнајемо, од јесени се може очекивати и почетак суђења Зорану Марјановићу за тешко убиство, за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Иначе, претходна оптужница против Зорана Марјановића подигнута је 9. фебруара ове године, међутим, њу је Виши суд 20. марта вратио тужилаштву и наложио да прибави одређене доказе ради бољег разјашњења стања ствари, а међу њима и да саслуша малолетну ћерку Марјановића.

Ухапшен у ријалитију, пуштен после скоро 10 месеци

Зоран Марјановић је ухапшен 15. септембра 2017. године док је боравио у ријалити програму, готово годину и по дана од убиства.

Он је и пре тога био привођен али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду, Марјановић је негирао да је убио супругу и поновио све што је и раније говорио на саслушањима у полицији.

ОВДЕ погледајте о хорору који се дешавао у Београду.

Извор: Блиц

Бонус видео

Експлозив: Емисија о убиству Јелене Марјановић 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА